lunes, 29 de diciembre de 2014

VOLEN ENDERROCAR LA FE DE CAMPANAR ¡¡¡¡

El Conseller de Sanitat continua amb el seu pla per enderrocar els edificis de La Fe de Campanar i construir un altre hospital.

Des de l'Associació de Veïns i veïnes de Campanar expressem la nostra oposició frontal al procés per que considerem que en aquests moments de penúria econòmica i amb el deute "galàctic" del Govern Valenciá, caldria optimitzar millor els recursos i no tirar "amb polvora del rei...".

Mai ens han presentat a les AAVV un informe tècnic creïble sobre l'estat actual dels edificis del complex de Campanar, així com tampoc un estudi comparatiu dels costos de la remodelació dels actuals edificis. Sense aquesta informació clara el pla de enderrocar per tornar a construir de nou es una frivolitat a la que s'oposem i que tindríem que pagar tots els valencians i valencianes.

Aquest pla compta amb l'oposició de les AAVV i de quasi- tota l'oposició política. Enderrocar els actuals edificis sense comptar amb un ample consens sembla una mesura de "tierra quemada" en un any electoral.NO A l'ENDERROC DE LA FE CAMPANAR

http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2014/12/29/sanidad-demolera-eel-antiguo-hospital/1206593.html