domingo, 12 de abril de 2015

Adeu, Mayren Beneyto

Sembla ser que Mayrén Beneyto acaba de comunicar via Facebook que no anirá en la candidatura del PP al ajuntament de València. La regidora,  utilitza aquest mitjà per comunicar el que era mes que eviedent; que ja ningú del PP compta amb ella i sobre tot desprès d'haver assenyalat al Grau amb les seues declaracions pel cas Noos. Res d'important perque altres vindran que intentaran re-inventar el "Pacto del Pollo",... 

Segons Las Provincias, a les seues declaracions a Faceboog la regidora assegura que:

 "aprovecha para agradecer a Vicente González Lizondo, a Rita Barberá y otros el apoyo que ha recibido durante su carrera. Además, señala que deja el puesto "con la misma ilusión que el primer día" y afirma que "seguiré luchando por Valencia y la música y sobre todo por vosotros los valencianos".

Li assegurem que a Campanar no ens fa falta per a res que "lluite" per nosaltres. Es mes, pel que a nolastres respecta pot descansar tranquilament. 

Ara bé, a Campanar no oblidem que baix el seu mandat ens va desaparèixer aquell Centre Cívic, vist i no vist, que s'havia construït a l'Alqueria de Pallardó i que va decidir ocupar amb oficines municipals de la regidoria que aleshores governava.  


Campanar no oblida que no té un 
Centre Cívic-Cultural, 
ni Universitat Popular, 
ni Mercat Municipal....