jueves, 2 de abril de 2015

Grau torna a la Universitat Catòlica i Campanar es queda sense parcel·la educativa

El tot poderós Vice-Alcalde de València, ovacionat per el PP inclús desprès de la seua dimissió per imputació al cas Noos, torna a la universitat. No a qualsevol universitat, sino a una universitat privada que ha rebut nombrosos favors de l'equip de govern municipal. Es tracta com es públic i notori de la "Universidad Catòlica San Vicente Màrtir". 

Una de les actuacions mes polèmiques del equip de govern del PP al nostre barri de Campanar ha segut el regal* d'una parcela de 13.000 metres quadrats, destinats al PGOU a dotacions escolars. Els veïns de Nou Campanar havien "pagat" aquesta parcel·la dotacional amb la compra de les seues vivendes i per una actuació arbitrària del ajuntament amb el Sr. Grau al front, els va desaparèixer de repent. 

Hi han poques actuacions legals, (aixó si, tot legal,) que tinguen tan mala pinta com aquesta. un ajuntament, del qual es vice-alcalde un Patrono de la Fundació universitat Catòlica,  regala una parcel·la pública de 13000 metres quadrats a la seua universitat i quen es veu forçat a dimitir per estar imputat en un cas de corrupció, torna a la "Universidad Católica". 

Altres serveis municipals també demostren un tracte de privilegi envers la universitat "del Jefe", així la pàgina de l'EMT es poden trobar pamflets de "Planos Universitarios" i baix d'aquesta categoria trobem: 
Universidad de Valencia
Universidad Católica de Valencia

Ni menció a l'altra universitat pública de la ciutat, la Universitat Politécnica. Per altra part, la Universitat Católica  es l'únic centre educatiu superior privat que conta amb el privilegi de tindre el seu pamflet oficial a la pàgina de l'EMT... 
Els veïns no hem d'oblidar aquesta actuació... 

NOTICIA DE El PAIS CV

"Alfonso Grau no ha renunciado a la vida pública. Tras dimitir el pasado mes de marzo como vicealcalde de Valencia, imputado por su participación en el caso Nóos,la mano derecha de Rita Barberá ha decidido regresar a su despacho en la Universidad Católica de Valencia. La misma entidad académica a la que el equipo de gobierno del Ayuntamiento, del que él formaba parte, le otorgó un proyecto de hospital universitario pese a las críticas de las empresas sanitarias del sector privado"
....
"El fallecido arzobispo de Valencia Agustín Garcia Gasco lo nombró patrono de la Fundación Universidad Católica en su creación en 2003. De entonces ahora, se ha convertido en la cuarta universidad valenciana en número de estudiantes. No así en docencia ni en investigación. En ambos planos aparecía en última posición en la clasificación del Instituto de Análisis Industrial y Financiero de la Universidad Complutense publicada en 2014. En la actualidad, la Universidad Católica apenas cuenta con catedráticos en su cuadro docente. No destaca por su aportación científica."

* Ells no diuen regal, ells diuen "Cesion demanial" por 75 años... i jo pregunte : Algú ha vist a l'esglèsia tornar alguna propietat al domini públic (excepció feta de la desamortització de Mendizàbal)?