jueves, 30 de abril de 2015

NO A L'ENDERROCAMENT DEL HOSPITAL DE CAMPANAR

AL MES DE SETEMBRE LES ASSOCIACIONS DE VEÏNS ENS VAREM REUNIR AMB EL SR. LLOMBART I MANIFESTAREM LA POSTURA MAJORITÀRIAMENT CONTRÀRIA A LA DEMOLICIÓ DEL COMPLEX HOSPITALARI DE CAMPANAR. 

A AQUELLA REUNIÓ, EL SR. LLOMBART ES VA COMPROMETRE A TORNAR A CONVOCAR A LES ASSOCIACIONS UNA VEGADA TINGUEREN CONCLÒS EL "PLAN FUNCIONAL", QUE SEMBLAVA EL DOCUMENT BASE PER LA RACIONALITZACIÓ DEL SERVEI SANITARI EN TOTA LA ZONA NORD DE VALÈNCIA, ARA DESATESA PER EL DESMANTELLAMENT DEL HOSPITAL. FALTANT A LA SEUA PARAULA, MAI ENS HA TORNAT A CONVOCAR

LES PRESES ELECTORALS, ARA QUE JA SABEN QUE PROBABLEMENT NO TINDRAN LA MAJORIA ACTUAL, FAN QUE A 24 DIES DE LES ELECCIONS APROVEN UNA LICITACIÓ PER LA DEMOLICIÓ DE "LA FE CAMPANAR".

LA VOLEN ENDERROCAR "A MATA RASA" SENSE TINDRE EN COMPTE LA POSSIBILITAT DE REUTILITZACIÓ DELS ACTUALS EDIFICIS I SENSE HAVER CONSENSUAT CAP REESTRUCTURACIÓ DEL MAPA SANITARI DE LA CIUTAT. 

LA INAUGURACIÓ D'OPERETA DEL HOSPITAL DE LLIRIA, DEMOSTRA LA ABSOLUTA IMPROVISACIÓ DE LES ACTUACIONS EN MATÈRIA DE PLANIFICACIÓ SANITÀRIA QUE ES TRADUEIXEN EN LLISTES D'ESPERA INTERMINABLES I UNA ATENCIÓ DEFICIENT QUE PATIM TOTS ELS VALENCIANS, EXCEPTE ALGUNS PRIVILEGIATS AMB CARNET DE PARTIT QUE REBEN UNA ATENCIÓ PRIORITÀRIA. (...)

L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES DE CAMPANAR MANIFESTA EL SEU REBUIG A AQUESTA MESURA IRREVERSIBLE QUE ES PREN A POCS DIES DE LES ELECCIONS. DESPRES DE 4 ANYS D'ABANDÓ I OPACITAT NO ES PODEN JUSTIFICAR AQUESTES PRESES EN ENDERROCAR UN COMPLEX COM EL HOSPITAL DE CAMPANAR, SENSE HAVER FET PÚBLIC UN PLA RAONABLE I RAONAT DE ACTUACIONS FUTURES, BASADES EN ELS PRINCIPIS D'EFICIÈNCIA ASSISTENCIAL I PRESSUPOSTÀRIA. 


NO A L'ENDERROCAMENT DEL 
HOSPITAL DE CAMPANAR No hay comentarios: