miércoles, 13 de enero de 2016

Consulta ciutadana d'inversions als barrisJa s'ha fet pública la llista de propostes ciutadanes per la convocatòria d'inversions als barris de la regidoría de Participació.

Cal recordar que el llistat ha segut "filtrat" pels serveis tècnics de l'Ajuntament segons els criteris d'adequació que es contemplaven  a les bases de la convocatòria i que l'exclusió d'aquesta fase en cap cas significa que no es consideren importants. Totes les propostes que no entren en esta fase es traslladen a les àrees de gestió corresponents (Urbanisme, Jardineria, Mobilitat, etc) per que prenguen coneixement i puguen considerar-les.

El pressupost d'aquesta fase participació ciutadana representa aproximadament un 10 % del pressupost total d'inversions als barris. La resta, es a dir el 90 %, es gestiona directament des de les regidories.

El passat dilluns dia 11 es va fer una reunió de la Comissió d'urbanisme de la Junta Municipal de Trànsits per estudiar els propostes presentades i fer una priorització de les mateixes per barris.

Els criteris i els resultats de la priorització es faràn públics abans de la fase de votació, prevista entre el 22 de febrer i el 4 de març segons el calendari.

Els veïns i veïnes de Campanar hem de felicitar-nos pel nivell de participació, ja que hem presentat un total de 27 propostes.No hay comentarios: